Vi er i gang for 2021!

Neste år setter vi opp spelet på historisk grunn, og er nå i full gang med å lage plass og rydde, samt bygge opp vårt forhold til plassen vi skal tilbringe mange fantastiske morgenstunder, sommerdager og sene spelkvelder på sammen. Den 25. januar hadde vi dugnad på sceneområdet på Værvågen. Vi brente bål, ryddet, spiste og koste oss sammen. 5. februar kjørte på med nok en super hyggelig dugnad med rydding, løfting, bæring og barking. Denne gangen ble det bålkos med pannekaker, hamburger og god stemning. Planen er å skape en gapahuk til både glede, og et vakkert og stort scenebilde. Takk til Knut Aares for sponsing av tømmer. Vi ser utrolig frem til å fortsette arbeidet frem mot spelet, både på og utenfor scenen.


 

Tilskudd til sommerens 2018-spel

I dag, 7. februar, har vi fått gladnyheten om at Vestfold fylkeskommunes kulturavdeling heier på oss, og gir et godt tilskudd til sommerens 2018-spel.

Les mer …

Ny stor satsing på Nesjarspelet

Nesjarspelet Foto: Gunnar Berven
Nesjarspelet Foto: Gunnar Berven

Nesjar Teaterforening er i gang med forberedelsene til en ny oppsetning av publikumssuksessen fra 2016. Denne gangen med spisset manus og strammere regi.

Les mer …

Nesjarspelet mottar flott gave fra Halvor Sannes

Nesjarspelet mottar flott gave fra Halvor Sannes, HSX


Sannes har i samarbeid med den russiske kunstneren Yuri Voronov skapt en serie med kopper, forma som en del av et kuhorn, inspirert av urkua Audhumbla.
Nesjarspelet har fått kopper, som skal deles ut til publikum. Når vi har solgt nærmere 2200 billetter, sier det seg selv at dette er en flott gave!

Les mer …

Skyttelbusser

Hurra for Tide!


Vi har vært så heldige å få med oss Tide busselskap som sponsor. De stiller opp med busser, som transporterer publikum ned til bryggeområdet i Helgeroa, like ved spillstedet.

Tusen takk også til Berg skole, som låner ut sin parkeringsplass for anledningen.

Bussene vil gå fra skolebusslomma på Berg skole alle spilldager.

Avgangstider:
Torsdag 23.06 19.30 og 20.00 Forestillingen starter 20.30
Fredag  24.06 19.30 og 20.00 Forestillingen starter 20.30
Lørdag  25.06 19.30 og 20.00 Forestillingen starter 20.30
Søndag  26.06 13.00 og 13.30 Forestillingen starter 14.00
Søndag  26.06 20.00 og 20.30 Forestillingen starter 21.00

Transport tilbake starter 24.00/00.30 og 17.00

Vi oppfordrer folk som bor i nærheten til å gå/sykle. Det er også mulig å parkere ved Blokkebukta Camping mot betaling.

Nesjarspelet 2016 raskt utsolgt


Nesjarspelet 2016 raskt utsolgt
Etter stor pågang, har vi i tillegg til de 4 planlagte forestillingene også satt opp ekstraforestilling. Nå er alle billettene solgt, og det vil dessverre ikke bli satt opp flere ekstraforestillinger.

Bølgen Kulturhus, som står for billettsalget, har opprettet venteliste, og dersom det er uavhentede reservasjoner, blir disse billettene solgt fortløpende til dere som har satt dere på venteliste. Vi oppfordrer derfor alle som ikke har fått tak i billetter til å ta kontakt med billettskranken ved Bølgen Kulturhus.
Alle forestillingene starter 20.30, bortsett fra forestillingene søndag 26.06, som starter 14.00 og 21.00.
Vi oppfordrer publikum til å kle seg etter været. Ta med solbriller, regntøy, varme klær og gjerne et sitteunderlag. Det vil være noe mulighet for å låne pledd og sitteunderlag på stedet.

Parkering skjer på offentlig parkeringsplass eller ved Blokkebukta Camping mot betaling, og gratis ved Berg skole.
Det blir enkel kioskbevertning, med drikke og litt å knaske på. Inntektene av kiosksalget går uavkortet til Nesjar IF, fotball J03, som har tatt ansvaret for driften.
Dørene åpner 19.30-20.00, og det vil bli anledning til å se på scenografien, samt handle i kiosken før forestillingen starter.
Vi ønsker velkommen, og håper alle får en trivelig opplevelse sammen med oss!

Billettsalget er i full gang

Villmenn fra bondehæren åpner billettsalget

Billettsalget i full gang!


Etter at villmennene fra Nesjarspelet; Svein Jarl, Einar Tambarskjelve og Erling Skjalgsson på en dramatisk måte åpnet billettsalget via Kulturhuset Bølgen,har de fire forestillingene solgt over all forventning. Mer enn halvparten av billettene er revet bort, og premiera var utsolgt allerede før billettsalget åpnet. Dette på grunn av et spesialtilbud med kontantsalg på Meny Søndersrød før jul.


Mange er ikke klar over at det er begrenset antall plasser per forestilling, men det er altså viktig å være oppmerksom på at man kan oppleve at det blir utsolgt. Derfor anbefaler vi at man kjøper billetter allerede nå, og særlig dersom man ønsker billetter til lørdag 25.06. Det er få billetter igjen til forestillingen, som faller på samme dag som Helgeroadagen, og dermed kan bli en flott heldagsopplevelse.


Tidspunkter for forestillingene:


Torsdag 23.06 20.30 Utsolgt
Fredag 24.06 20.30
Lørdag 25.06 20.30 Få billetter igjen
Søndag 26.06 14.00


Dørene åpner en time før forestillingen starter, og det vil bli anledning til å kikke på scenografien og kjøpe mat og drikke.
Billetter selges på www.bolgenkulturhus.no eller i skranken på Bølgen.

Nesjar Teaterforening arrangerer kurs

Nesjar Teaterforening vil utover høsten 2015 starte opp kurs, støttet av Studieforbundet, kultur og tradisjon, i samarbeid med Frilynt.

Følgende kurs vil bli arrangert:

Les mer …