Siv Kristiansen og Ida Johre fra Re kommune

Re middelalderdager låner bort kostymer til Nesjarspelet.

 Det er et utrolig flott bidrag, mener leder av spelets kostymegruppe, Marianne Aares. Særlig med tanke på at deler av spelet skal settes opp allerede i september, i forbindelse med vikingfestivalen i Tønsberg, er det godt å kunne ta imot dette tilbudet.


Allerede i høst skal nemlig minst 35 aktører kles opp når de skal på scenen på vikingfestivalen. Kostymegruppa ønsker å kunne gjøre en god jobb, og levere et helhetlig kvalitetsarbeid, selv om teatersøm nødvendigvis må bli noe annet enn prydsøm. Med tanke på antall kostymer og tida som gjenstår til september, er det en trygghet å kunne låne så forseggjorte og tidsriktige kostymer. Det betyr selvsagt også mye økonomisk.

Ida Johre deler av sine erfaringer med Marianne Aares fra Nesjarspelet


Ida Johre og Siv Kristiansen fra Re viste sprudlende fram flere tunikaer og hetter, samt tyngre, mer solide kostymer som ringbrynje og hjelm. I tillegg til at vi får låne kostymer, er det ikke minst gull verdt å få lov til å komme i kontakt med folk som har holdt på med arrangementer i denne sjangeren lenge, og som så gjerne deler med seg av de erfaringene de har gjort. En stor takk til damene, og Re middelalderdager!


Hjemme i Helgeroa jobber kostymegruppa til Nesjarspelet videre, og tryller stadig fram spennende kreasjoner. Dette lover godt for resultatet, som du kan se i Gurvika neste sommer.

Sydd av Ingrid Hamberg i spelets kostymegruppe

Facebook

KartDel denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Nesjarspelet

Adresse: Nevlungveien 58, 3296 Nevlunghavn
Telefon: 994 53 611
E-post: anitabaann@yahoo.com


Innhold © Nesjarspelet. Webdesign © 2023 av Web Norge